Mig og brystcancer

Mig og brystcancer

Transformationen

Mit formål med bloggen er,at andre der står i samme situation,enten du selv har brystkræft eller måske er pårørende til en der har det, kan hente inspiration i min historie.
Vigtigt er dog at huske, at dette er min historie og min transformation igennem forløbet og jeg håber du finder din vej.

Motionsløb

MotionPosted by Helle Thu, June 06, 2019 16:59:03
På mandag skal jeg deltage i mit allerførste motionsløb nogensindesmiley.

Jeg deltager i Royal run i Aarhus, sammen med pigerne og min mand.

Vi løber 5 km (man skal jo ikke overdrivesmiley) og jeg er rigtig spændt på hvordan det bliver, men det bliver ihvertfald en oplevelse for os og jeg har sagt til min yngste datter, at jeg helt sikker skal give high five til vores kronprins, hvis jeg får muligheden og det synes hun selvfølgelig er pinligtsmiley

Hvis du havde spurgt mig for bare nogle få år siden, om jeg ville deltage i et motionsløb, så havde svaret helt sikkert været et nej og jeg er ikke sikker på jeg overhovedet var begyndt med at løbe, men meget kan ændre sig, når du bliver ramt af sygdom.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Tine Sun, June 09, 2019 08:29:23

Selfølgelig skal du give High five👍🏻👍🏻 Kan i have et rigtig godt løb og jeg glæder mig til at høre hvordan det er gået😃😃