Mig og brystcancer

Mig og brystcancer

Transformationen

Mit formål med bloggen er,at andre der står i samme situation,enten du selv har brystkræft eller måske er pårørende til en der har det, kan hente inspiration i min historie.
Vigtigt er dog at huske, at dette er min historie og min transformation igennem forløbet og jeg håber du finder din vej.

Mammografi og ultralyd

KontrolPosted by Helle Wed, May 29, 2019 18:58:30
I dag var jeg til mammografi og ultralyd og det var gode nyheder.
Alt var som det skulle være og faktisk havde billederne været identiske fra sidste kontrol❤

Jeg havde en god mavefornemmelse inden, men der er jo lige et men tænk nu hvis..... og det er bare for at forberede mig selv.

Jeg løber altid en tur inden jeg skal til kontrol og det blev til hele 11.5 km, så jeg var tilpas træt, til at være helt rolig😉

Jeg kunne godt mærke det var overvældende at træde ind i rummet og nåede også at tænke om jeg snart begyndte at tude, men sygeplejersken var sød og talte meget, så jeg glemte alt om at være nervøs.

Lægen der kiggede billeder og foretog ultralyd var også utrolig sød og talte meget...Det gjorde jeg også, men jeg kan ikke huske meget af det jeg sagde😂

Det tog i alt ca 30 minutter, men hvis jeg havde fået at vide det havde taget længere tid, så ville jeg tro det, for jeg mister fuldstændig tidsfornemmelsen i sådanne situationer, Men det er også ligemeget for alt er godt 🤗❤🤗

  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Tine Wed, June 05, 2019 16:56:27

❤️❤️❤️ Du er i øvrigt mega sej at løbe over 11 km💪🏻💪🏻💪🏻 Godt gået👍🏻👍🏻👍🏻

Posted by Helle Fri, May 31, 2019 09:32:45

Tak❤

Posted by Helle Rohde-Madsen Thu, May 30, 2019 15:30:06

Ej hvor skønt! 🙏💗

Posted by Gitte Wed, May 29, 2019 22:38:59

❤️