Mig og brystcancer

Mig og brystcancer

Transformationen

Mit formål med bloggen er,at andre der står i samme situation,enten du selv har brystkræft eller måske er pårørende til en der har det, kan hente inspiration i min historie.
Vigtigt er dog at huske, at dette er min historie og min transformation igennem forløbet og jeg håber du finder din vej.

Endnu et diplom

Refleksion eller tankemylderPosted by Helle Thu, August 01, 2019 10:08:57
Jeg har fået endnu et diplom..... ja, jeg tror faktisk ikke jeg har fået diplomer siden skole tiden, men allerede i år har jeg fået to..... hvad skal det ikke ende med.

Denne gang skal jeg ikke have æren af at have fået det, for det var helt sikkert min mand og yngste datters fortjeneste, at jeg fik det....smiley

Vi var på familie udflugt og endte ved et sted hvor der var labyrinter. Et meget sjovt sted, midt ude i næsten ingenting og på mange måder primitivt og alligevel havde ejerne fået bygget fine forhold op, så der var de faciliteter, der skulle være.

I den store labyrint blev alle udstyrret med et stempel kort og her skulle du finde 8 poster, stemple dit kort og derefter finde ind til midten af labyrinten.

Jeg kan ligeså godt sige det som det er, at hvis jeg havde gået for mig selv, så var sandsynligheden for, at jeg overhovedet havde fundet et eneste stempel MEGET lille.

Jeg er for det første meget distræt og ville helt sikkert have gået i mine egne tanker og dermed ikke opdage stemplerne og for det andet havde jeg nok opgivet at finde rundt, da jeg fra naturens side ikke er udstyret med en særlig god retnings sans, ja, jeg kan fare vild i en telefonboks.

Jeg valgte den nemmeste løsning....jeg fulgte bare eftersmiley

  • Comments(0)//www.mig-og-brystcancer.dk/#post229