Mig og brystcancer

Mig og brystcancer

Transformationen

Mit formål med bloggen er,at andre der står i samme situation,enten du selv har brystkræft eller måske er pårørende til en der har det, kan hente inspiration i min historie.
Vigtigt er dog at huske, at dette er min historie og min transformation igennem forløbet og jeg håber du finder din vej.

Cykeltur

MotionPosted by Helle Wed, July 17, 2019 15:20:14
Vejret er fantastisk til at cykle og i dag fulgte jeg den ældste datter ind til en veninde.

Jeg havde samtidig nogle ærinder inde i byen og det er nu nemt på cykel (byen er lillesmiley). Jeg kan godt lide at kombinere motion med praktiske gøremål, så slår jeg to fluer med et smæk.

Jeg ville på hjemturen måle hvor lang tid det tog hvis jeg brugte el det meste af vejen.

Turen ind til byen gik hurtigt og i gennemsnit kørte jeg 18, 2 km/t, hvilket er hurtigt i forhold til der er et par bakker (ala tour de france......føles det somsmiley).

Hjemturen med el var endnu bedre og på trods af et par stigninger og modvind kørte jeg med et gennemsnit på 25 km/t.

Jeg elsker især at cykle om sommeren. Jeg elsker når jeg kan nøjes med sandaler, shorts og t.shirt og selvfølgelig cykelhjelm og så bare drøne afsted..

Jeg har lovet at cykle den ældste i møde når hun skal hjem fra sin veninde og det røde lyn står allerede klarsmileyPS, beklager at man skal ligge ned for at se cyklen😂😂😂  • Comments(0)//www.mig-og-brystcancer.dk/#post222