Mig og brystcancer

Mig og brystcancer

Transformationen

Mit formål med bloggen er,at andre der står i samme situation,enten du selv har brystkræft eller måske er pårørende til en der har det, kan hente inspiration i min historie.
Vigtigt er dog at huske, at dette er min historie og min transformation igennem forløbet og jeg håber du finder din vej.

Kølemåtte

Hverdagen under/efterPosted by Helle Sat, June 22, 2019 16:29:03
Som jeg har fortalt før, så er en af bivirkningerne ved at blive sat kunstigt i overgangsalder HEDETURE🔥.

Det er ikke om dagen jeg er plaget, men når jeg kommer i seng.

Efter jeg droppede fredag og lørdags slik, er det blevet meget bedre, men nu hvor varmen er over det danske land, så er det svært at sove natten igennem uden at vågne ved følelsen af, at der er en der har tændt ild i ryggen på mig.....😕

Det er sådan mine hedeture føles. Det er som om jeg får tændt et bål inden i (ryggen), som så breder sig i hele kroppen, for at fordufte efter ca 3-5 minutter.

Selv om blæseren kører, så er det ikke nok til at holde mig afkølet😂

Så var det jeg fik en idé, ja faktisk overvejede jeg det sidste år, hvor vi havde en laaaaaang varm sommer (hvordan i alverden klarede jeg mig der, hvor vi havde 30 grader det meste af sommeren🤔).

Jeg har bestilt en kølemåtte 👍. Ja, den er godt nok beregnet til hunde, men jeg er sikker på den også virker på mennesker😉.

Jeg skal selvfølgelig nok skrive om den virker, når jeg engang får den.  • Comments(0)//www.mig-og-brystcancer.dk/#post199