Mig og brystcancer

Mig og brystcancer

Transformationen

Mit formål med bloggen er,at andre der står i samme situation,enten du selv har brystkræft eller måske er pårørende til en der har det, kan hente inspiration i min historie.
Vigtigt er dog at huske, at dette er min historie og min transformation igennem forløbet og jeg håber du finder din vej.

Ømme muskler

MotionPosted by Helle Tue, May 28, 2019 09:51:05
Jeg kan mærke jeg har en del muskler jeg ikke plejer at bruge i det daglige, på trods af, at jeg faktisk motionerer en delsmiley.

Min ældste datter skal på efterskole i år og har fået tilsendt et trænings program, som hun skal påbegynde inden opstarten i augustsmiley.

Det skulle jeg da også lige prøve...........og jeg lavede endda ikke det hele, kun en enkelt øvelse..... kan sige, at her på andendagen går det bedre med ømheden, men hold da helt op, hvor var det hårdt.

Ja selv at tage telefonen på arbejde i går var en styrkeprøvesmiley

Så var det jeg tænkte, at jeg hellere må fortsætte med at styrke mine muskler og da jeg igen kom over de 5 tibetaner i den bog jeg er i gang med at læse, så bestemte jeg mig for, at lave dem hver dag, eller når jeg husker det og lader min datter om sit eget trænings programsmiley

  • Comments(1)//www.mig-og-brystcancer.dk/#post183