Mig og brystcancer

Mig og brystcancer

Transformationen

Mit formål med bloggen er,at andre der står i samme situation,enten du selv har brystkræft eller måske er pårørende til en der har det, kan hente inspiration i min historie.
Vigtigt er dog at huske, at dette er min historie og min transformation igennem forløbet og jeg håber du finder din vej.

Glutenfrie boller

KostPosted by Helle Fri, May 24, 2019 08:58:46
Jeg prøvede at bage glutenfrie boller den anden dag og de blev ganske gode. Det er selvfølgelig en helt anden konsistens end almindelige boller.

Jeg spiser sjældent rigtig brød, da det gør mig oppustet og jeg mister sult fornemmelsen, fordi det ligger så tungt i min mave og jeg kan gå en hel dag uden at spise, hvis jeg har fået rigtig brød.

Jeg fandt en opskrift på nettet, som jeg lavede lidt om påsmiley

Her er hvad jeg gjorde:

6 dl. lunken vand.
50 g gær
3 spsk HUSK (loppefrøskaller)
1/2 dl. olie (jeg brugte olivenolie)
2 dl. fuldkornsrismel
3 dl. quinoamel
1 dl. boghvedemel
1 dl. tapiokastivelse
1 tsk. kokossukker
1 1/2 kardemomme (hvis man kan lide det)

HUSK røres godt sammen i det lunkne vand. Gær røres ud deri og de øvrige ingredienser kommes i lidt efter lidt.

Dejen har en anden struktur end ved brug af almindelig mel.

Dejen hæver i ca. 1 time (det hæver ikke meget). Bollerne formes og sættes på en bageplade. Bollerne prikkes med en pind og efterhæver i ca. 30 min.

Bages ved 225 grader i ca 35-40 min. Bollerne skal have en hul lyd når du banker på dem. Lad dem køle af før du skærer dem oversmiley

Min ældste datter synes de smager som kage......

  • Comments(1)//www.mig-og-brystcancer.dk/#post180